Wild uit de regio logo

Bestellen

‘Bestel en haal je bestelling binnen 48 uur af in Reeuwijk, direct naast de A12.’

Wild uit de regio streeft naar kwaliteit, dat betekent dat de meeste producten binnen 48 uur kunnen worden afgehaald. Wil je het bezorgd hebben? Bestellingen boven de 75,- worden in de Randstad tegen meerprijs bezorgd. Vragen? Stel ze gerust!

Soort product

Tarieven bezorgen Randstad

Wild uit de regio bezorgd binnen de Randstad tegen diverse tarieven, afhankelijk van de afstand in Reeuwijk.

Bezorgkosten €2,95

Reeuwijk

Bezorgkosten €3,95

Bodegraven
Gouda
Nieuwebrug
Zwammerdam
Waddinxveen
Boskoop

Bezorgkosten €4,95

Driebruggen
Waarder
Haastrecht
Moordrecht

Bezorgkosten €5,95

Woerden
Alphen aan den Rijn
Oudewater
Stolwijk

Bezorgkosten €6,95

Harmelen
Montfoort
Linschoten
Schoonhoven
Voorburg

Bezorgkosten €7,95

Utrecht
IJsselstein
Rotterdam
Den Haag

Afhalen

Bestellingen hebben hooguit 2 dagen nodig voor verzending. Dit betekent, voor 17:00 uur besteld, is in twee dagen afhalen. Na ontvangst van je bestelling zullen we telefonisch of per mail contact zoeken voor het maken van een afhaalafspraak. Deel bij het maken van je bestelling je voorkeuren qua tijden. 

Locatie: Reeuwijk, op slechts 3 minuten vanaf de A12 Utrecht/Den Haag/Rotterdam en 10 minuten vanaf de aansluiting N11 Bodegraven,

Specifieke wensen

Ben je met een groep mensen, zoals een personeelsuitje, familiedag of vriendenweekend die je wilt verrassen met een uniek stukje vlees van Nederlandse bodem? 

Dan is een Wild BBQ of palingrokerij de uitgelezen kans. Denk hierbij aan een demonstratie van bereiding van de wildproducten, met uitleg en uiteraard ook het eten van de producten. Dit kan al vanaf groepen vanaf 20 personen.

Type wild

Let's talk